Hoppa vidare till innehåll

Bra och dåliga dagar.

Att det kan vara så stor skillnad på dagarna…

Igår gick jag upp när Philip vaknade vid 7.15. Han var på bra humör så jag passade på att rensa bland kläderna som han har vid sin ”skötstation” i tvättstugan. Han fick ligga bredvid på skötbädden och prata med mig under tiden.

Han har ju ett skötbord i sitt rum och där han han en del av sina kläder men för att slippa springa upp och ner för att byta blöja har vi en skötbädd, blöjor och kläder på bänken i tvättstugan. Det är dessutom skönt att ha vatten nära till hands för lite ”större” byten.

I hans klädlåda har det inte rensats på länge så där plockade jag bort allt som var för litet. Städade bort massa annat onödigt i tvättstugan och körde och hängde en maskin tvätt.

När Philip ätit frukost fick han vara köksbebis och sitta i sin babysitter när jag plockade ur diskmaskinen och dukade fram frukost. Jag kände mig så effektiv!

När vi hade ätit frukost var det dags för Philips förmiddagssömn och han somnade så bra i min säng så jag kunde dricka en kopp kaffe och läsa i sängen.

En riktigt bra förmiddag helt enkelt.

Idag däremot var ingen bra förmiddag. R gick upp med Philip och jag låg kvar och försökte sova trots ljudet av tre arga barn. När jag gick upp vid 9.30 var jag hyfsat utvilad men hade dåligt samvete för att att R fick gå upp tidigt när han gick och lade sig senare än mig.

Philip var gnällig och ville bara vara på mig och när det var dags för hans sovstund var han inte alls med på noterna. Planen för dagen var att åka hem till mamma en stund men sedan kände jag att det bara skulle krocka med resten av familjens planer så vi ställde in.

Även om det inte var nån stor grej så blev jag så ledsen. Hatar att jag inte lyckats ta det jävla körkortet. Det är så enormt frustrerande att behöva be om skjuts som ett barn så fort jag ska nånstans med Philip.

Önskar mig lite svalare väder snart så vi kan gå längre sträckor med vagnen. Nu funkar max 30 min sen blir det för varmt för honom.

Usch, idag är jag inte på bra humör. Är tacksam för att jag har Philip som väger upp. Blir så glad av den här gullungen. Hur söt var han inte igår när han precis somnat?

Bli först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *