Hoppa vidare till innehåll

Sliten

Idag önskar jag att jag var lika pigg och fräsch som på bilden ovan men så är inte fallet. Känner mig riktigt trött och sliten.

Jag hade jättesvårt att somna igår eftersom jag hade ont i höfterna och massa sammandragningar. Hoppades ett tag att det var ett tecken på att bebis var på väg men sen avtog det framåt midnatt.

Sedan vaknade jag runt 01 och var varm, törstig och kissnödig, ingen härlig kombination. Lyckades somna om ett tag och blev sedan väckt 04.40. Hopplös tid.

Somnade om igen när de andra åkt runt 07.30 och sov 2,5 timmar i sträck. Sååå skönt men känner mig ändå helt mosig i huvudet idag.

Humöret är inte på topp heller. Känner mig så trött på allt idag. Mest på allt tjat om att lilla P inte kommit än. Han är ju beräknad 13/3 och det är inte jättemycket jag kan göra åt saken. Tror dessutom att väntan är värst för mig.

Nu ska jag plocka undan efter min frukost och ta tag i dagen. På min to do list står städning av ena badrummet, dammsugning av övervåning och byte av lakan i vår säng. Lagom fredagsaktiviteter.

Hoppas att humöret vänder under dagen och att jag får sova bättre under helgen.

Bli först med att kommentera

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *