Hoppa vidare till innehåll

Första kvällen utan bebis

Igår hade jag min första kväll iväg från Philip. Jag, Anna och mamma var på bio och såg Mamma Mia och efteråt gick vi till Harrys och tog en drink. Väldigt mysigt.

Det var skönt och samtidigt lite skrämmande att vara ifrån Philip så länge (4 timmar). Är så van vid att vi sitter ihop eller i alla fall är under samma tak hela tiden.

Inatt fick jag sova oavbrutet mellan 23.45 – 03.30 vilket var skönt. Sen hade Philip några små uppvak under morgonen men vaknade inte till ordentligt förrän vid 7.30 och ville ha mat.

I min värld är det en bra natt haha. Har glömt hur det känns att sova en hel 8-timmars natt, det måste varit någon gång runt jul det hände sist.

Ni andra som har eller har haft en 3-4 månaders, hur sov de på nätterna?

2s kommentarer

  1. Jennifer Jennifer

    Min Elton blir 4 månader 3 augusti så dom är ganska samma i ålder. Han brukar somna mellan 19-22 beror helt på hur dagen vart och vad vi gör om kvällen. Men sen brukar han vakna antingen 02:30 & 05:30 för snabba matbitar för att sedan gå upp runt 8. Eller så är han en ängel och vaknar först runt 5 för mat och sen 8 igen. Men i den här värmen vaknar han oftast runt 2:30 också.

  2. Nina Nina

    Lät supermysigt och välbehövligt att komma iväg utan bebis en stund, men förstår att det kändes konstigt! Jag har ännu efter sju månader bara varit borta från bebisen EN gång i 3-4 timmar, annars max två timmar åt gången 😞 Känner att jag behöver en biokväll jag med!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *