Hoppa vidare till innehåll

När humöret sviker

Idag blev ingen bra dag. Philips förmiddagsvila blev helt fel och eftermiddagen blev gnällig och pipig. Nu på kvällen gick det över till övertrötthet och han var så ledsen när han skulle sova.

Jag har varit trött och irriterad på småsaker idag. Mest på att det är så otroligt stökigt överallt. Jag klarar verkligen inte av stök.

Fick dessutom se en bild på mig själv idag och blev påmind om hur missnöjd jag är med min kropp (jag vet att den är magisk som har burit ett barn men ibland ser jag bara fel) Jag orkar inte träna i 30-gradig värme och har för dålig karaktär för att avstå allt onyttigt så viktnedgången har stått stilla i tre veckor.

Känner mig alltid så ful på sommaren men i år tar priset. Mitt hår är så slitet och fult efter en hemmafärgning, jag har minst 13 kg extra som jag inte vill ha på min kropp och jag är blekare än någonsin.

Är så förbannat trött på värmen, vill ha höst så jag kan ha långbyxor och stor tröja igen.

Ni hör ju, jag är inte en rolig person idag. Ska ta en dusch nu och sedan gå och lägga mig. Hoppas att vi får sova ok i natt så att allt känns bättre imorgon.

Finns det fler som har dagar när allt bara är fel?

8s kommentarer

 1. Åh! Jag förstår dig precis. Värmen kam göra en tokig när ens humör inte är på topp..
  Hoppas du får en bra natt och ny energi till morgondagen.

  • Tack, det blev en mycket bättre natt i natt 🙂

 2. Nina Nina

  Jo det händer tyvärr att allt känns fel vissa dagar, antagligen för att man är för trött hehe. Skönt att veta att det kommer en ny dag imorgon! ☺

  • Ja, ny dag = ny energi brukar jag försöka tänka.

 3. Nikolina Nikolina

  Skulle kunnat skriva texten själv haha! Sitter med en underbar bebis på 2 ynka veckor och livet känns bara så upp och ner. Sömnbrist, ont i mina såriga tuttar och lite allmänt bitter 😉 Vill också att det ska bli svalare, helst höst nu så vi har fått in lite vettiga rutiner och ett svalare väder haha.

  • Åh, två veckors bebisar är ju sååå mysiga men sååå hungriga. När Philip var i den åldern kändes det som att han åt hela tiden. Nu kan jag sakna den tiden ibland men det är så skönt med lite rutiner och framförallt mer sammanhängande sömn.

 4. Clara Clara

  Hej Lina:)
  Jag brukar aldrig lämna kommentarer när jag läser bloggar och framförallt brukar jag inte kommentera andra tjejers kroppar eller utseende. Men när jag läser det här kan jag bara inte låta bli att skriva till dig. Jag har läst din blogg rätt länge och såklart sett flera kort som du lagt ut på dig själv. Jag har alltid bara tänkt att du är skitsnygg. Jag har såklart inte träffat dig på riktigt men tycker du förmedlar en så varm och glad känsla som person, fantastiska ögon och jag hade aldrig tänkt att du har ens ett kilo för mycket! Du känns som en tjej med jättemycket kärlek inom dig och en underbar mamma. Skit i vad vågen visar eller om håret lever sitt eget liv, det spelar INGEN roll i slutänden och i december kommer du skita totalt i frisyren du hade 23 juli. Du är BRA oavsett och du har annat i livet att tänka på, viktigare saker än brännan och hur många chokladbitar man ”får” äta. NJUT av livet för vi lever bara en gång. Och du är SÅ vacker, snälla se det och var tacksam över det!

  Hoppas du har en bra sommar, njut av den och glöm inte hur fin och bra du är!

  • Tusen tack för din fina kommentar! Blev så glad och rörd nu. Du har helt rätt, det är inte viktiga saker och jag ska försöka sluta noja över mitt utseende.

   Hoppas att du också får en härlig sommar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *